Έξι μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ που αγωνίζονται για τη ζωή τους κέρδισαν διπλά τη μάχη, επιτυγχάνοντας και την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με τη στήριξη του Εναλλακτικού Σχολείου Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

O Βασίλης, που πέρασε πρώτος στο Τμήμα Ηλεκτρονικών του ΤΕΙ Χανίων, ο Γιώργος που πέρασε δεύτερος στο Τμήμα Μηχανολογίας στο ΤΕΙ Κοζάνης, ο Γιάννης, που πέρασε δέκατος στο ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας Ηρακλείου, η Κωνσταντίνα που πέρασε στο ΤΕΙ Πληροφορικής Λευκάδας, ο Γιάννης που πέρασε στο ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Πάτρας, η Ιωάννα που πέρασε στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Ιωαννίνων και ο Λουκάς που κατέκτησε το δίπλωμα Proficiency της Αγγλικής Γλώσσας, συνεχίζουν τη θεραπευτική τους πορεία, η οποία ενδυναμώνεται με την επιτυχία τους αυτή.

Για το Βασίλη η εισαγωγή στο ΤΕΙ ήταν ένας μεγάλος στόχος που έγινε πραγματικότητα. Ο Γιώργος δήλωσε ότι «το φαινομενικά αδύνατο όταν υπάρχει θέληση μπορεί να γίνει πραγματικότητα» ενώ ο Γιάννης επισήμανε ότι «η επιτυχία είναι μια σειρά αποτυχιών χωρίς να χαθεί ο ενθουσιασμός». Ο Λουκάς σημειώνει ότι «Αν θέλεις μπορείς» και είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όσους βρίσκονται στην ίδια προσπάθεια.

Με την ευκαιρία αυτή το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ τους συγχαίρει για την επιτυχία τους που αποτελεί σημαντικό κίνητρο για την περαιτέρω καλή πορεία τους στη ζωή.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook