Έναν απλαυστικό Α.Ο. Χανιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στα Περιβόλια το Σάββατο για την φιλική αναμέτρηση με τον Ρούβα. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη… άστραψαν και βρόντηξαν, \”φιλοδορώντας\” με πέντε γκολ (5-1) την ομάδα της Γέργερης αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι μετά από τα πρώτα λεπτά που ήταν γεμάτα σκληρά μαρκαρίσματα, πήραν… προς και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουν ένα ξέσπασμα με γκολ. Η αρχή έγινε στο 24\’ με το γκολ του Κορδονούρη με προβολή μετά από κόρνερ του Ανωγειανάκη και την πρώτη κεφαλιά από τον Σελινιωτάκη.
Στο 27\’ ο Ανωγειανάκης με σουτ σημείωσε το 2-0 και ένα λεπτό μετά ήταν σειρά του Φάμπιο, να σκοράρει με σουτ μετά από σέντρα του Πλουσή και να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με την μπλε φανέλα.
Ο Ρούβας μείωσε στο 38\’ με πέναλτι του Μπελίτσα.

Ο ΑΟΧ δεν έριξε… στροφές και πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τον Αργυρίου στο 60\’ και τον Βεστάκη στο 77\’.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντοκάκης(Χαροκοπάκης-Διαμάντης).

Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Τσιμπανάκης, Κορδονούρης, Σελινιωτάκης, Ανωγειανάκης, Αντωνόπουλος, Αργυρίου, Πλουσής Φάμπιο.
Έπαιξαν και οι Ευστρατίου, Τζανάκης, Βουρβαχάκης, Παπαδάκης, Καμπλιώνης, Βεστάκης, Τάντσης, Βαρουξάκης, Στυλιανάκης, Τσιτλακίδης, Κατάκης.
Ρούβας (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Γιαννακάκης, Τζιράκης, Καραγιαννίδης, Ιερωνυμάκης, Μαραγκάκης, Σταθόγλου, Περογαμβράκης, Μπελίτσας, Φουκαράκης, Ταχματζίδης.
Έπαιξαν και οι Χριστοδουλάκης, Λαγουδάκης, Μπριλλάκης, Ανυφαντάκης, Κατσαπελίδης, Ξημεράκης, Ρηγάκης, Αντωνάκης, Μασαούτης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook