Άλλη μια χασισοφυτεία εντοπίστηκε στη Ρόδο, σε μια αγροτική έκταση στην δύσβατη περιοχή του Σαλάκου, όπου ο καλλιεργητής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την στιγμή που είχε πάει για να περιποιηθεί τα 36 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από ένα ως και 3,15 μέτρα. Πρόκειται για έναν 57χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, σε έναν καλαμώνα και στο περιφραγμένο αγρόκτημα του ποιμνιοστασίου τους στο Νιοχώρι Μεσολογγίου καλλιεργούσαν δέκα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από ένα έως τρία μέτρα ένας 37χρονος που συνελήφθη και τα δύο αδέλφια του ηλικίας 35 και 33 χρόνων τα οποία αναζητούνται. Σε μια κρύπτη μέσα στον προαύλιο χώρο του ποιμνιοστασίου βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς.

Μέσα σε ένα… βαρέλι στο αγρόκτημά του στα Μακρίσια Ηλείας έκρυβε την παραγωγή του… γείτονά του ένας 47χρονος αγρότης μέσα! Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κιλό φρεσκοκομμένο χασίς σε ημίχλωρη κατάσταση και συνέλαβαν συλλάβουν τον 47χρονο, ενώ λίγο αργότερα συνέλαβαν και τον 65χρονο γείτονα που διατηρούσε επτά χασισόδεντρα σε πλήρη ανάπτυξη. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηλείας.

Σε ένα χωράφι κοντά στο γήπεδο Ανατολής Ιωαννίνων εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και έστησαν ενέδρα επί τρία μερόνυχτα για να εντοπίσουν τον παραλήπτη! Όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε, κατέσχεσαν τα 250 γραμμάρια ηρωίνης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook