Ανησυχητική έξαρση των κρουσμάτων παράσυρσης πεζών από οχήματα καταγράφεται τους τελευταίους μήνες στην πόλη και στα περίχωρα του Ηρακλείου όπως παρατηρούν οι αξιωματικοί του τμήματος τροχαίας.

Μόνο τις τελευταίες ημέρες, όπως δημοσιεύει η \”Πατρίς\” παρασύρθηκαν και τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά δύο άτομα που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται.

Το τελευταίο θύμα είναι ένας 56χρονος τρόφιμος οίκου που φιλοξενεί ψυχικά ασθενείς, ο οποίος τραυματίστηκε προχθές το βράδυ στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος των Γουβών.

Ο 56χρονος σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, δεν τα κατάφερε όμως καθώς έπεσε επάνω του ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 40χρονος.

Ο οδηγός του οχήματος αν και προσπάθησε να αποφύγει τον 56χρονο δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας, «πετάχτηκε» την τελευταία στιγμή από τα αριστερά στον 40χρονο οδηγό του αγροτικού οχήματος το οποίο κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο.

Όπως σημειώνουν αστυνομικοί της τροχαίας, «το τελευταίο διάστημα έχουμε καθημερινά κι ένα περιστατικό παράσυρσης πεζού από κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανή. Ο κυριότερος λόγος είναι η απροσεξία από τη μία ή την άλλη πλευρά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται το περιστατικό (ελλιπής φωτισμός, ταχύτητα κοκ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook