Στη σημασία της νίκης που σημείωσε η ομάδα του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη χαρακτήρισε πολύ μεγάλη τη νίκη επι του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας : «Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια με ανατροπή στο σκορ όπως και στο πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη και αυτό νομίζω ότι δείχνει ότι είχαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ δύναμη, πάθος και ψυχικές δυνάμεις για να γυρίσουμε τον αγώνα. Παίξαμε όπως έπρεπε για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Θυμάστε καλά ότι πέρυσι δεν πήραμε βαθμό στα ματς με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και η σημερινή νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη επιτυχία».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Καραγεωργίου ανέφερε : «Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι όπως είναι όλα τα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο τα οποία κρίνονται στις λεπτομέρειες. Και το σημερινό ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες στις οποίες ήταν καλύτερος ο Εργοτέλης».

Για τον Ολίσε που έδειξε να χολένει με την είσοδο του στον αγώνα ως αλλαγή ο Καραγεωργίου τόνισε : «Ο Ολίσε επανήλθε στο ματς με τον ΟΦΗ και ξανατραυματίστηκε. Γενικά είναι ένας παίκτης που έχει πολλούς τραυματισμούς και αυτό το γνωρίζουμε. Με το που μπήκε στο παιχνίδι μετά από 2-3 λεπτά είχε πρόβλημα και ουσιαστικά παίζαμε και εμείς με δέκα παίκτες».

Ο τεχνικός του Εργοτέλη ρωτήθηκε και για την χρησιμοποίηση του Σαρρή στο βασικό σχήμα λέγοντας : «Είναι ένα από τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας που θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Εργοτέλη. Το ευχάριστο είναι ότι βλέπουμε δικά μας παιδιά από την Ακαδημία να παίζουν».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα ο Καβλαιώτης προπονητής υπογράμμισε : «Έχουμε ένα Γολγοθά μπροστά μας με δύσκολα ματς και όταν βγούμε από αυτόν και είμαστε κερδισμένοι θα αισθανθούμε καλύτερα».

Τα έβαλε με τους επιθετικούς του ο Μπόλονι

Σε αντίθεση με τον Νίκο Καραγεωργίου ο Λάζλο Μπόλονι εμφανίστηκε απογοητευμένος από τους επιθετικούς της ομάδας του στη συνέντευξη τύπου καταλογίζοντας ουσιαστικά σε αυτούς την ευθύνη για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έφυγε χωρίς βαθμολογικό κέρδος από το Ηράκλειο και το ματς με τον Εργοτέλη.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε : «Είδαμε ένα παιχνίδι χωρίς υψηλό ρυθμό . Παρά το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν αργός δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε την μεγάλη ευκαιρία που είχαμε και να προηγηθούμε στο σκορ. Όταν δεν σκοράρεις χάνεις την διάθεση σου και το κίνητρο σου μέσα στο ματς. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δείξουμε πράγματα που ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα κάνει μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε το ματς γιατί δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς χωρίς επιθετικούς και οι επιθετικοί μας σήμερα ήταν απόντες από τον αγώνα».

Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ σε τρία λεπτά υπογράμμισε : «Το πρώτο γκολ ήταν ένα πολύ καλό χτύπημα φάουλ από τον Λεάλ ενώ το δεύτερο τέρμα που δεχθήκαμε προήλθε από το γεγονός ότι παίζαμε με δέκα παίκτες για μεγάλο διάστημα και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην αγωνιστική του εικόνα ο ΠΑΟΚ για να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Λ. Μπόλονι επισήμανε : «Πρέπει να αλλάξουμε πρώτα το μυαλό μας. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αυτό να γίνει μέσα σε 2-3 μέρες πριν το ματς με την Τότεναμ. Πρέπει όμως να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας σαν ομάδα. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη αλλά ο Εργοτέλης δεν είναι το πρόβλημα μου αλλά ο ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα επιθετικά. Δεν είναι τυχαίο ότι σε ακόμη ένα ματς σκοράρει ο Μπαλάφας . Αυτό σημαίνει ότι οι επιθετικοί μας δεν αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιουργούμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook