Την διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την τουριστική προβολή της Κρήτης, έδωσε από τα Χανιά ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση για τον Καγιαλέ, νωρίς το πρωί της Κυριακής (6/2) προέδρευσε σε σύσκεψη στην Π.Ε.Χανίων για το θέμα της τουριστικής προβολής.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης εκτίμησε πως εντός των επόμενων δύο μηνών θα έχει καταρτιστεί το ολοκληρωμένο σχέδιο για την τουριστική προβολή της Κρήτης.

"Συμμετέχουμε στις εκθέσεις, αλλά αυτό το οποίο θέλουμε είναι η καλύτερη προβολή και η ενιαία προβολή της Κρήτης. Εκτιμώ ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο, θα έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την προβολή του νησιού μας και συμφωνούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς γιατί όλους μας ενδιαφέρει να πάμε καλά, αλλά πρέπει να το χτίσουμε και οργανωτικά καλά.

Σε ότι αφορά στο κόστος της προβολής ο κ.Αρναουτάκης τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα και η Κρήτη τον Ιανουάριο είχε παρουσία σε τουριστικές εκθέσεις, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες για συμμετοχή σε όλες τις εκθέσεις που είναι πολύ καλές για την τουριστική προβολή της Κρήτης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης κ.Απόστολος Βουλγαράκης, ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Χανίων κ.Νίκος Κόρακας και υπηρεσιακοί παράγοντες.