Για πολλούς, το σημερινό παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο Στάδιο, αποτελεί το ματς «ορόσημο» των κιτρινόμαυρων, για τη φετινή σεζόν. Το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου, φαίνεται σαν να βρίσκεται στη μέση ενός στόχου, και περιμένει την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» έτσι ώστε να μάθει πιο βελάκι θα ακολουθήσει…προς τα πάνω ή προς τα κάτω;

Ο Εργοτέλης είναι βέβαιο πως με νίκη, αφήνει σε μεγάλο βαθμό της κακές σκέψεις που αφορούν τον υποβιβασμό. Ένα τρίποντο απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες τον βάζει σε άλλη τροχιά, αυτή που φέρνει στο μυαλό ένα κρυφό όνειρο…ποιο είναι αυτό; Της Ευρώπης!

Πως θα παίξει

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο Στάδιο, ολοκληρώθηκε χθες και βάσει των κινήσεων του Καραγεωργίου στις προπονήσεις όλης της εβδομάδας, η πιο πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σήφης Δασκαλάκης, στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάει ο Μανόλης Ρουμπάκης, αριστερά ο Βίσιο και στο κέντρο της άμυνας οι Αλεξόπουλος – Χίμπλιγκερ. Στη μεσαία γραμμή, Σίλβα Τζούνιορ, Ολίσε και Φραγκουλάκης και στην επίθεση, Ρομάνο – Βερμπακόφσκις στις άκρες και ο Μάριο Μπούντιμιρ στην κορυφή.

Η αποστολή

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή ο Καραγεωργίου είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Λεάλ, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Ολίσε, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί, Μπούντιμιρ.

Το ματς του πρώτου γύρου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook