Σοκ έπαθε η 37χρονη Sara Eason από το Λονδίνο όταν συνειδητοποίησε ότι στη συσκευασμένη σαλάτα που είχε αγοράσει πέρα από λαχανικά βρισκόταν κι ένας… βάτραχος.

Όταν η γυναίκα αγόρασε την αεροστεγή σακούλα με τα λαχανικά δεν παρατήρησε τίποτα ασυνήθιστο. Όμως όταν άρχισε να την καταναλώνει συνειδητοποίησε ότι με το χέρι της έπιασε κάτι που ήταν υπερβολικά πολύ μαλακό για να είναι μαρούλι.

\"\"

Χωρίς δεύτερη σκέψη έσκισε τη σακούλα για να δει για τι πρόκειται. Τότε συνειδητοποίησε ότι στη σακούλα βρισκόταν ένας βάτραχος, ο οποίος είχε καταφέρει να παραμείνει ζωντανός για τέσσερις ολόκληρες μέρες παγιδευμένος εκεί μέσα και σε θερμοκρασία ψυγείου.

Τρομοκρατημένη η γυναίκα δήλωσε: «Αρχικά νόμιζα ότι απλά τα φύλλα ήταν υπερβολικά πολύ μαλακά. Στη συνέχεια όμως, ούσα λίγο πιο καχύποπτη, άνοιξα τη σακούλα και κοίταξα μέσα. Τότε είδα έναν βάτραχο να με κοιτάζει. Αναπήδησα από τον τρόμο μου. Δεν ήθελα να το αφήσω ελεύθερο στο σπίτι μου για αυτό το έβαλα σε μια τσάντα και το πήρα μαζί μου. Πλέον, έχει γίνει το κατοικίδιο του γραφείου».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook