Ο εκ των σεναριογράφων Σταύρος Αβδούλος αποκαλύπτει στοιχεία στο TV Zapping για την πανούργα ηρωίδα.

«Ενας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς αλλά και ένα πρόσωπο που στα τελευταία επεισόδια θα περάσει από διάφορες φάσεις. Γίνεται κυρίαρχος του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος θα τιμωρηθεί», τονίζει ο επικεφαλής της σεναριακής ομάδας, Σταύρος Αβδούλος. Επίσης, χαρακτηρίζει την επιλογή της Αθηνάς Οικονομάκου ως Ξένιας ως «ιδιαίτερα καλή και επιτυχημένη» λίγους μήνες πριν από το φινάλε της σειράς τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

«Η Αθηνά κατάφερε και έβγαλε όλα τα συναισθήματα της Ξένιας, μιας κοπέλας που είχε στερηθεί τα πάντα και ήθελε να κατακτήσει ό,τι μπορούσε. Φέτος θα δούμε την ηρωίδα να περνά από διαφορετικές φάσεις. Στα πρώτα επεισόδια θα την παρακολουθήσουμε να κατακτά σχεδόν τα πάντα. Εχοντας πλέον στο πλευρό της τον πανίσχυρο Σήφη, θα μπορέσει να πάρει την εταιρεία, να αποκτήσει σχεδόν ό,τι έχει και δεν έχει η Κάτια Καλλιφατίδη και να φτάνει στην κορυφή. Σε εκείνο το σημείο θα νομίσει ότι μπορεί να κατακτήσει τα πάντα και να είναι η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού, αλλά ακριβώς εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει να πέφτει και πάλι. Τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν για εκείνη, καθώς η Κάτια θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει κάποια στοιχεία που έχει εναντίον της. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η πτώση της και η ίδια θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις για να διατηρήσει ό,τι έχει αποκτήσει τόσο καιρό».

Ο σεναριογράφος της «Ζωής» αναφέρεται και στη διαμάχη με την Ελπίδα, που θα κορυφωθεί στο τελευταίο επεισόδιο. Θα γίνουν πολλά ανάμεσα στις δύο κοπέλες με αποκορύφωμα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που θα δούμε τον Δεκέμβριο. Εξάλλου, με αυτό τον ανταγωνισμό ξεκίνησε η σειρά, με αυτόν και θα τελειώσει…».

Παρότι η συγγραφή των σεναρίων έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, ο Σταύρος Αβδούλος θυμάται με πολλή αγάπη τον ρόλο της Ξένιας: «Είχε πολύ ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας τόσο για την ίδια την ηθοποιό που τον έπαιζε όσο και για εμάς που τον γράφαμε. Είναι ένας ρόλος πολυδιάστατος, ένας χαρακτήρας που παλεύει με όλους και με όλα, που έχει διαφορετικά πρόσωπα ανάλογα με τις καταστάσεις που προκύπτουν, οπότε και ο σεναριογράφος τον \’\’στήνει\’\’ στη διάρκεια των επεισοδίων με περισσότερη όρεξη. Αναμφισβήτητα ήταν από τους πιο ιδιαίτερους ρόλους της \’\’Ζωής\’\’ και γι\’ αυτό είχε και τέτοια αποδοχή από τον κόσμο…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook