Η sexy τραγουδίστρια ηχογράφησε ένα αγγλόφωνο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Το κομμάτι λέγεται «Beach on fire» και είναι τόσο καυτό όσο ο τίτλος και η ερμηνεύτριά του.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, η Νάταλι Θάνου μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον σύζυγο και μάνατζέρ της, δεν παρέμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, όπως θα περίμεναν κάποιοι. Το κορίτσι που ξέρει να αναστατώνει τη showbiz και δεν το βάζει κάτω με τίποτα επανέρχεται στην επικαιρότητα με ένα νέο τραγούδι και μία φωτογράφηση πιο καυτή από ποτέ.

\"\"

Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον Fubar και με τη γνώριμη sexy χροιά της φωνής της τραγουδάει για τον έρωτα, διεγείροντας -όπως πάντα- τη φαντασία των θαυμαστών της… Αν και το κομμάτι της δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, η Νάταλι έχει φροντίσει να μας βάλει στο κλίμα δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το περιεχόμενό του.

Η Playmate 2007 -που έχει συνηθίσει το κοινό της σε αποκαλυπτικές πόζες- τον περασμένο Αύγουστο έκαψε καρδιές στη Μύκονο με τις θεαματικές βουτιές της στα γαλανά νερά του νησιού.

\"\"

Όσο για τα προσωπικά της, τα πράγματα είναι ακόμη… θολά, αφού κυκλοφορεί η φήμη ότι υπάρχει κάποιος άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της, αλλά εκείνη ωστόσο δεν έχει ακόμη βγει να μιλήσει δημόσια.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook