Ισχυρό σοκ δοκίμασαν μια 82χρονη γυναίκα και η 55χρονη κόρη της μέσα στο σπίτι τους στην Άνω Βάθεια Ευβοίας, όταν ξύπνησαν και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις κακοποιούς που φορούσαν καπέλα τύπου τζόκεϊ. Οι δράστες ακινητοποίησαν μητέρα και κόρη και έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό, αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά. Τελικά, βρήκαν μόνο 300 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έφυγαν, χωρίς οι αστυνομικοί του τμήματος Ερέτριας να βρουν τα ίχνη τους.

*** Ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία είχε ένα ζευγάρι στην Καλαμάτα, όταν ξύπνησε από τα βίαια σπρωξίματα δύο άγνωστων κακοποιών που είχαν εισβάλει στο σπίτι. Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν με μονωτική ταινία το αντρόγυνο και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και δέκα χρυσές λίρες Αγγλίας, διάφορα χρυσαφικά και δύο πιστωτικές κάρτες.

*** Αντιμέτωποι με τρεις εισβολείς βρέθηκαν ο 69χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο δήμο Τρίπολης Αρκαδίας και η σύζυγός του. Οι κακοποιοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν με την απειλή μαχαιριού και να αρπάξουν διάφορα τιμαλφή πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

*** Θύμα ληστείας από δυο άγνωστους άνδρες, πιθανότατα Αλβανούς, υποστηρίζει ότι έπεσε και ένας διανομέας τσιγάρων στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καρδιακαυτίου- Βαρθολομιού. Οι δράστες του έκλεισαν το δρόμο με ένα παλιό μπλε φορτηγάκι μάρκας Nissan και, με την απειλή πιστολιού, του άρπαξαν 5.000 ευρώ που ήταν οι εισπράξεις της ημέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook