Με ένα γκολ του Μήτρογλου στο 18΄ ο Ατρόμητος κατάφερε να αλώσει το «Κλ. Βικελίδης» και να πάρει μια σπουδαία νίκη με 0-1 μέσα σε μια «καυτή» έδρα και κόντρα σε έναν Άρη που προβλημάτισε αρκετά κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Ατρόμητος από την άλλη έδειξε μετά το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ για ακόμη ένα παιχνίδι στοιχεία πολύ καλής ομάδας και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

O Άρης προσπάθησε ανούσια για να ισοφαρίσει το τέρμα του Μήτρογλου αλλά το έργο του έγινε δυσκολότερο όταν ο Σολτάνι στο 43΄χτύπησε τον Επσταϊν ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα και ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο προσπαθώντας τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την σκληροτράχηλη ομάδα του Περιστερίου.

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Μίτσελ (78΄ Τοπούζης), Σολτάνι, Τόχα (29΄ Καζναφέρης), Τσέζαρεκ, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο (89΄ Πρίττας), Καπετάνος, Λαζαρίδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος (67΄ Σφακιανάκης), Επστάιν, Καραγκούνης (59΄ Μπέλιτς), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (73΄ λ. τρ. Δημούτσος).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook