Για αριστερό επιθετικό ψάχνεται ο ΟΦΗ αριστερό μπακ όμως έκλεισε την Κυριακή το βράδυ.

Ο λόγος για έναν παλιό γνώριμο της κρητικής ομάδας τον Μανόλη Μονιάκη που μετά το τελευταίο εξάμηνο στην Κέρκυρα επιστρέφει στον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα την Κυριακή το βράδυ με το Νίκο Μαχλά και την Δευτέρα το πρωί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την κρητική ομάδα η χρονική διάρκεια του οποίου θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Ο Μονιάκης είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και είχε δοθεί δανεικός στην Κέρκυρα στην οποία όμως δεν κατάφερε να στεριώσει έχοντας μόλις 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Πειραιά και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο Ηράκλειο και έκανε προπονήσεις με την Μινωϊκή για να κρατηθεί σε φόρμα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΟΦΗ την Δευτέρα το απόγευμα και απομένει να δούμε μέχρι αύριο στις 8 το βράδυ όπου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές για τους ελεύθερους παίκτες αν ο Μονιάκης θα είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook