Οι πιο όμορφες γυναίκες βρίσκονται στο Σάο Πάολο για τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος 2011». Με... περίεργο τρόπο τράβηξε την προσοχή η Μις Κολομβία, η 22χρονη Catalina Robayo, που αν και καλλονή, εκτέθηκε στη δημοσιότητα γιατί αποφάσισε να παρουσιαστεί α λα Sharon Stone στο «Βασικό Ένστικτο».

Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν μάλιστα να της βγάλουν «κίτρινη» κάρτα, προκειμένου να έχει διαγωγή κοσμιοτάτη...

Η πανέμορφη Κολομβιανή Μις εμφανίστηκε σε μία από τις εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του διαγωνισμού μ’ ένα προκλητικό εφαρμοστό κοραλί φόρεμα που αναδείκνυε την εξωτική καταγωγή της. Ωστόσο, όταν αποφάσισε να σταυρώσει τα πόδια της μπροστά στους κριτές και τους εκπροσώπους του Τύπου είχε ξεχάσει μία βασική λεπτομέρεια... ότι δεν φορούσε εσώρουχο, με αποτέλεσμα η φωτογραφία της να κάνει τον γύρο του κόσμου και να προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Αμέσως στο facebook δημιουργήθηκε σελίδα αφιερωμένη στο πρόσωπο της Μις Κολομβία και του επεισοδίου με τίτλο Catalina Robayo – Pantyless Miss Universe, αλλιώς «Η ξεβράκωτη Μις Κόσμος», όπως δημοσίευσε η Daily Mail. Οι διοργανωτές έκριναν την αμέλειά της ιδιαίτερα απρεπή, με αποτέλεσμα να της κάνουν παρατήρηση.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν παγκοσμίως τη φωτογραφία της.

Κι αν η Sharon Stone έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των κινηματογραφόφιλων για την κλασική πια σκηνή της ανάκρισης, η Μις Κολομβία κινδυνεύει με αποκλεισμό σε περίπτωση που ξαναξεχάσει τα εσώρουχά της...