Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι ένα ζευγάρι που από την αρχή της θυελλώδους σχέσης τους έχει απασχολήσει πολύ το χώρο του Hollywood. Οι paparazzi στήνουν «καρτέρι» με τις ώρες για μία τους φωτογραφία και οι φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, παρόλο που πάντα διαψεύδονται, δεν έχουν ποτέ τέλος.

Η μεγάλη αγάπη που νοιώθουν ο ένας για τον άλλον, όμως, διαφαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε τους εμφάνιση είτε αυτή είναι φωτογραφία επάνω σε κόκκινο χαλί είτε έχει ληφθεί σε ανύποπτο χρόνο τους δείχνει πάντα χαμογελαστούς και ερωτευμένους.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά στην εμφάνισή τους για την πρεμιέρα του \’Moneyball\’ στο Φεστιβάλ του Τορόντο και όπως πάντα δεν άφησε ο ένας το χέρι του άλλου.

\"http://images.mirror.co.uk/upl/m4/sep2011/8/5/angelina-jolie-and-brad-pitt-arrive-at-the-moneyball-premiere-during-the-toronto-international-film-festival-pic-getty-images-672394191.jpg\"

\"http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/09/Angelina-Jolie-In-Vivienne-Westwood-Moneyball-Toronto-Film-Festival-Premiere.jpg\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook