Προσθέστε το σε ωμά λαχανικά, στο μαγείρεμα στην κατσαρόλα και όπου αλλού σας ταιριάζει, αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και αποτελεί ιδανικό φάρμακο για την αντιμετώπιση των χειμωνιάτικων λοιμώξεων.

Βοηθάει σε περιπτώσεις δυσπεψίας, είναι ένα από τα καλύτερα αντίδοτα στις τροφικές δηλητηριάσεις και βοηθάει την υγεία του δέρματος. Επίσης, αποτελεί ισχυρό βακτηριοκτόνο!

Μαριάννα Ε. Σταυρουλάκη
Διατροφολόγος – Διαιτολόγος, ΜΡΗ
Βιογραφικό σημείωμα