Η απιστία, η σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Σολωμού, ο γιος του Αλέξανδρος, οι φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι είτε με τη Ναταλία Γερμανού είτε με μια 23χρονη φοιτήτρια, αλλά και ο λόγος που απέχει από την τηλεόραση ήταν κάποια από τα θέματα για τα οποία μίλησε ο Μάριος Αθανασίου στο ένθετο της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», «Radar!».

Ο γνωστός ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Η μέθοδος της απιστίας». Ωστόσο, ο ίδιος στην πραγματική ζωή δηλώνει πως είναι πολύ πιστός στις σχέσεις του: «Όταν κάτι μου τελειώνει, πριν αρχίσω κάτι άλλο χωρίζω. Ποτέ μου δεν υπήρξα σε σχέση και να παίζω και αλλού. Με όσες γυναίκες ήμουν ως τώρα, υπήρξα πάντοτε πιστός». Ωστόσο, ο ίδιος δεν ξέρει αν θα συγχωρούσε σίγουρα μια γυναίκα που θα τον απατούσε: «Δεν μπορείς να είσαι με τον άλλο όπως πριν όταν μάθεις ότι από το δικό σας κρεβάτι πήγαινε σε ένα άλλο για να γυρίσει πάλι σε σένα, ότι άφηνε την αγκαλιά σου για μια άλλη».

Ο 37χρονος ηθοποιός είχε αρκετά χρόνια σχέση με τη Μαρία Σολωμού, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο. Μετά τον χωρισμό τους, εκείνη μίλησε με λεπτομέρειες για την κοινή τους ζωή: «Τη Μαρία την αγαπώ, είναι δικός μου άνθρωπος, είναι η μητέρα του παιδιού μου, είναι μια γυναίκα ξεχωριστή με την οποία έχω καθημερινή επαφή και της οποίας ξέρω καλά τον αυθορμητισμό. Κάποια από αυτά τα είπε, κάποια της τα έβαλαν στο στόμα ή τα διαστρέβλωσαν. Η δική μου στάση είναι άλλη- να μη μιλάω γι’ αυτά» είπε.

Με το γιον του, Αλέξανδρο, έχει πολύ καλές σχέσεις: « “Φιλαράκι” δεν μπορείς να είσαι με το παιδί σου. Αλλά τον καμαρώνω» είπε. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει οικογένεια, είπε: «Δεν ξέρω… Ο Αλέξανδρος μου αρκεί, νομίζω».
 

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες που κάνουν λόγο περί σχέσης του είτε με τη Ναταλία Γερμανού, είτε με μια 23χρονη φοιτήτρια: «Με τη Ναταλία είμαστε καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω» είπε και πρόσθεσε για το θέμα με τη φοιτήτρια: «Είμαι μόνος μου, αυτό μόνο έχω να σου πω».

 

Ο Μάριος Αθανασίου έχει μείνει αρκετά χρόνια εκτός τηλεόρασης. Για ποιο λόγο; «Ήθελα πολύ να έρθει στα χέρια μου ένα σενάριο διαφορετικό από αυτά που έχω παίξει. Ένιωθα την ανάγκη να δοκιμαστώ σε καινούρια νερά. Τα σενάρια που πήρα δεν ήταν αυτά που ήθελα κι έτσι έμεινα εκτός» τόνισε και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν ήταν πάρεργο η τηλεόραση για μένα. Την αγάπησα και το σίγουρο είναι ότι της χρωστάω πολλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook