Υψηλούς στόχους για τον Εργοτέλη της νέας χρονιάς έχει βάλει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί του ΠΑΟΚ ο Σέρχιο Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη για την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε αλλά και για τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Superleague λέγοντας : «Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη και για να τα καταφέρουμε πρέπει να φέρνουμε σημαντικά αποτελέσματα, όπως κάναμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρχιο Λεάλ στο «www.ergotelis.gr» :

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την μεγάλη νίκη του Εργοτέλη :

«Πρόκειται μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδα μας. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα έπαιξε καλά και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και στο τέλος να πάρουμε αυτό που θέλαμε δηλαδή τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα του Σαββάτου :

«Είναι ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη με τον γκολ που σημείωσα. Είναι σημαντικό για την ομάδα που δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την αγάπη που μου δείχνουν. Θα προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για το σύλλογο και να τους κάνω χαρούμενους».

Tέλος μιλώντας για τη συνέχεια και τους φετινούς στόχους του Εργοτέλη, απάντησε:

«Ο στόχος της ομάδας μας είναι υψηλός και σίγουρα δεν είναι εύκολος. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη και για να τα καταφέρουμε πρέπει να φέρνουμε σημαντικά αποτελέσματα, όπως κάναμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι που κάναμε ήταν καλό και χτυπήσαμε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα χωριστά. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook