Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ εμφανίστηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας ο Μίρνες Σίσιτς που από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Ο Σλοβένος διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από την Αθήνα μαζί με τον υπάλληλο της ΠΑΕ Αντώνη Χρονάκη και τον υποδέχθηκε από την πλευρά του ΟΦΗ ο σκάουτερ της ομάδας Πέτρος Μαρινάκης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ ο Μ. Σίσιτς υπογράμμισε ότι σημαντικό ρόλο για να πει το ναι στην κρητική ομάδα έπαιξε και η παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίρνες Σίσιτς :

Για το πώς προέκυψε η μεταγραφή του στον ΟΦΗ :

«Μιλήσαμε και πριν από περίπου ένα μήνα με τον ΟΦΗ και ήμασταν πολύ κοντά στο να κλείσει η μεταγραφή , όπως και τον Ιανουάριο αλλά τελικά η μεταγραφή μου στον ΟΦΗ έκλεισε την Κυριακή το βράδυ και είμαι πολύ χαρούμενος . Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που πίστεψε ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα . Δεν υπάρχουν πολλά λόγια γιατί πρέπει να αποδείξω την αξία μου στον ΟΦΗ και θα κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα».

Για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να απαντήσει θετικά στην πρόταση της κρητικής ομάδας :

«Πρώτο και κύριο λόγο για να έρθω στον ΟΦΗ έπαιξε η παρουσία του κ. Αναστόπουλου που έχουμε δουλέψει ξανά μαζί στον ΠΑΣ Γιάννινα και κάποια άλλα παιδιά που είναι στην ομάδα και τα γνωρίζω καλά. Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε ο πρόεδρος της ομάδας και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ αυτή την στιγμή για την καριέρα μου είναι μια πολύ καλή περίπτωση\”. 

Για το αν έχει εικόνα από τη νέα του ομάδα :

«Είδα την ομάδα σε κάποιες φάσεις από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο και πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα».

Για το πότε θα είναι έτοιμος αγωνιστικά για να προσφέρει στον ΟΦΗ :

«Επειδή τα παιδιά που είναι στην ομάδα είναι πιο μπροστά από εμένα θα χρειαστώ ένα διάστημα κάποιων ημερών για να είμαι απόλυτα έτοιμος. Θεωρώ ότι σε δύο εβδομάδες θα μπορώ να είμαι στη διάθεση του προπονητή και αυτός θα επιλέξει πότε θα με χρησιμοποιήσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook