Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στις αιχμές που άφηνε λίγο νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο Τζίγγερ τόνισε σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε ότι τα όσα είπε ο «Mr. Mig» ήταν απλά μια παράσταση, που στηρίχθηκε σε ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας.

Ο κ. Βαρδινογιάννης ακόμα ανέφερε ότι τα δικαστήρια θα έχουν τον λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε ο κ. Βγενόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οι δέκα μήνες «σιωπής», έληξαν σήμερα μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά.

Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα «εσώψυχα» του!   Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό.  Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για  τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε.

Στην σημερινή «παράστασή» του βασικός στόχος ήταν μέσα από ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών που φέρει.

Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα.  Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε».

Νωρίτερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε άφησε αιχμές προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, θέλοντας να πιστωθεί ο ίδιος ακόμα και το πράσινο νταμπλ του 2010!

 Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook