Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση προγραμμάτισε το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου την ερχόμενη Πέμπτη με σκοπό την αντίδρασή του για αυτά τα μέτρα.

Συγκεκριμένα:

Την ώρα που Χιλιάδες εργαζόμενοι απ’ όλους τους κλάδους και χώρους διαδήλωναν στο πανεργατικό Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκης ενάντια στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και απαιτούσαν να μπει τέλος στις αντεργατικές και αντικοινωνικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία και βυθίζουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και κρίση, την ώρα που η ανεργία, οι μειώσεις μισθών, η ακρίβεια, η περικοπή εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων απαξιώνουν την ίδια μας τη ζωή, την ώρα που εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι δήλωναν την αντίρρηση – αντίδραση τους στην κυβερνητική πολιτική διαδηλώνοντας στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός της χώρας, εξήγγειλε νέα μέτρα επιβάρυνσης των εργαζομένων και μικρομεσαίων, οδηγώντας την χώρα μας σε βαθύτερη ύφεση.

Μέτρα άδικα, ανισομερή και αναποτελεσματικά, συνέχεια της συνταγής ενός αποτυχημένου μνημονίου, που το μόνο που πετυχαίνουν είναι τη συνέχεια της άδικης επιβάρυνσης των Ελλήνων πολιτών, την αποδυνάμωση του κόσμου της εργασίας, την εφιαλτική αύξηση της ανεργίας, τη διεύρυνση της φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων. Μέτρα που δυστυχώς κινούνται στον ίδιο φαύλο κύκλο διεύρυνσης του χρέους και του ελλείμματος βυθίζοντας τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση.

Πρόκειται για καταστροφική νεοφιλελεύθερη συνταγή, όπως υπαγορεύεται από την Τρόικα, η οποία δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

Εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών, των κερδοσκόπων, των τραπεζιτών και των κάθε λογής επιχειρηματιών που πλουτίζουν σε βάρος της χώρας και των εργαζομένων

Καλούμε την Κυβέρνηση επιτέλους να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να καταλάβει ότι δεν μπορούν να πληρώνουν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, ενώ παράλληλα να μένουν στο απυρόβλητο οι φοροφυγάδες, οι φοροκλέπτες, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες και μεγαλοβιομήχανοι.

Το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Ηρακλείου συγκαλεί Διοίκηση την ερχόμενη Πέμπτη 15/9/2011 με σκοπό την ενημέρωση και στόχο την αντίδραση στα νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook