Η οικογένεια του ΟΦΗ θρηνεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας την απώλεια ενός από τους μεγαλύτερους Κρητικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για εννέα χρόνια του Αργύρη Μπουρδαμή.

Ο εκλιπών απεβίωσε την Δευτέρα τα ξημερώματα σε ηλικία 73 ετών μετά χτυπημένος από πολλά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια τα οποία δεν κατάφερε δυστυχώς να ξεπεράσει.

Η εξώδιος ακολουθία τελέστηκε την Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο Νέο κοιμητήριο Ηρακλείου όπου το παρόν έδωσαν λιγοστοί φίλοι του εκλιπόντος και κυρίως παλιοί συμπαίκτες του στον ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Αργύρη Μπουρδαμή στην οποία αναφέρει τα εξής : «Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας μας Αργύρη Μπουρδαμή για το θάνατο του. Ο Αργύρης Μπουρδαμής φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ στη δεκαετία του 1960 και ήταν μέλος της ομάδας που έφερε τον ΟΦΗ στην Α εθνική την περίοδο 1967-1968.»

Ο Αργύρης Μπουρδαμής αποτέλεσε την δεκαετία του 60΄ έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην Ελλάδα και αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ για εννέα χρόνια από το 1963 μέχρι και το 1972 μετρώντας συνολικά 200 συμμετοχές.

Ο Μπουρδαμής έπαιξε και στην Εθνική Ελλάδος ενώ αγωνίστηκε και για δύο χρόνια στην ομάδα του Εθνικού που επίσης εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του στην οποία αναφέρει τα εξής : «Ο θάνατος του Αργύρη Μπουρδαμή έφερε σε πένθος όλο την οικογένεια του Εθνικού. Ο Εθνικός εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Αργύρης Μπουρδαμής ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης που ανέδειξε ο Εθνικός, ενώ στην συνέχεια τίμησε την φανέλα του ΟΦΗ και της Εθνικής Ελλάδας. Η οικογένεια του Εθνικού βρίσκεται σε πένθος.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook