Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Μανώλης Μονιάκης την Δευτέρα το απόγευμα.

Το θέμα του 23χρονου αριστερού μπακ έκλεισε τυπικά για τον ΟΦΗ την Δευτέρα το μεσημέρι με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα για τον επόμενο 1,5 χρόνο και το απόγευμα να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το παρόν στην απογευματινή προπόνηση έδωσε και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ ο Σλοβένος Μίρνες Σίσιτς που λόγω της καθυστερημένης άφιξης του δεν έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που περιλάμβανε τρέξιμο.

Ανεβάζει στροφές ο Πίτσος , πονάει στη μέση ο Κατάι

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά ζητήματα ο Μηνάς Πίτσος είναι σχεδόν έτοιμος για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο έμπειρος αριστερός μπακ ταλαιπωρείτε το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που έχουν όμως υποχωρήσει αρκετά και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και ο ίδιος στο επίσημο σαϊτ της ομάδας θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή : «Πηγαίνω πολύ καλά. Έχω αυξήσει την ένταση του ατομικού μου προγράμματος χωρίς να έχω κάποια ενόχληση. Κάνω ασκήσεις με μπάλα και επίσης δεν έχω πρόβλημα. Ο στόχος μου είναι την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή να επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα».

Σε αντίθεση με τον Πίτσο πρόβλημα στη μέση από το ματς με τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει ο Αλεξάντερ Κατάι που έχει ενοχλήσεις και για αυτό τον λόγο ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και κάνει θεραπεία κάτω από τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή της ομάδας Κώστα Παππά.

Σε ότι έχει να κάνει με τους Παπουλή, Μπούρμπο και Χαριτωνίδη συνέχισαν και την Δευτέρα το ατομικό τους πρόγραμμα.

Όσον αφορά τον Βάντο ο τραυματισμός του στο ματς με τον Ολυμπιακό θα τον κρατήσει περίπου δέκα μέρες εκτός προπονήσεων καθώς έχει υποστεί ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς όπως έδειξε και η μαγνητική εξέταση που υποβλήθηκε.

Για την Τρίτη υπάρχει διπλή προπόνηση για τον ΟΦΗ πρωί και απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook