Ο Χριστόφορος Κοτέντος μίλησε στο yupi για τη συνεργασία του με τις τέσσερις φιναλίστ του  “Next Top Model 2”στο τελευταίο fashion show του, για τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο ημιτελικός του σόου αλλά και για το ενδεχόμενο του «Next Top Model 3».

 Για τη συνεργασία του με την Ιωάννα, την Έλενα, την Ευαγγελία και τη Σιντορέλα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί τους και εκτός “Next Top Model”, σε κάποια επίδειξη στο μέλλον. Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους. Είναι έτοιμα μοντέλα. Δεν έχουν καμία έλλειψη. Και οι τέσσερις είναι μία ανάσα από τη νίκη. Το κάστινγκ γίνεται με στόχο να ταιριάξουν και οι χαρακτήρες, όπως γίνεται και σε μία ταινία. Ευτυχώς, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα».

Πόσο επηρέασε η τηλεόραση την προσωπική του επαγγελματική πορεία: «Από τότε που ξεκίνησα να εμφανίζομαι και στην τηλεόραση  θα έλεγα ότι όχι μόνο δεν μου έχει απορροφήσει χρόνο από το σχέδιο, αλλά ότι δουλεύω περισσότερο από ότι στο παρελθόν.

Ποια προβλέπει πως θα είναι η νικήτρια: «Θα δούμε και τις φωτογραφίες του τελικού και θα αποφασίσουμε. Δεν έχει όμως σημασία πια και αυτό το λέω πολύ ειλικρινά. Και οι τέσσερις είναι νικήτριες».

Για τις εκπλήξεις που θα δούμε στον ημιτελικό: «Στον ημιτελικό τις μεταμορφώνω. Φωτογραφίζονται με τα ρούχα από την κολεξιόν που παρουσίασα και τις φωτογραφίζω εγώ ο ίδιος. Η φωτογραφία είναι η κληρονομιά που μου άφησε ο μπαμπάς μου, ο οποίος ήταν φωτογράφος και δίπλα του έμαθα πολλά».

Για το ενδεχόμενο του «Next Top Model 3»: «Δεν ξέρω ακόμη. Είναι πολύ νωρίς για να πάρω μια τέτοια απόφαση και δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις. Ενδέχεται να έχω υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Αν γίνει αυτό, τότε δεν θα μπορώ να βρίσκομαι στο «Next Top Model 3». Διαφορετικά, όμως, αν είμαι εδώ, θα το κάνω».

(yupi.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook