Για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα πρωταγωνιστούν οι αθλητές του ΤΑΛΩ ANEK LINES στην Αθήνα. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την νίκη του Τζωρτζάκη Πολυχρόνη την περασμένη Κυριακή στην Κηφισιά ήρθε η σειρά αυτή την φορά του Δρακάκη Γιάννη να κερδίσει.

 Ο Χανιώτης πρωταθλητής είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση και την περασμένη Κυριακή όπου ήταν 4ος και είχε αποσπαστεί για μερικές στροφές του αγώνα.

 Στον αγώνα της Νίκαιας στην αρχή ξεκόλλησε ο Τζωρτζάκης και Πολυδωρόπουλος, αλλά πιάστηκαν από το κυρίως γκρουπ. Η επίθεση των  Πολυδωρόπουλου, Δρακάκη, Κατράκη και Mark O\’Brien, ήταν που άντεξε ως το τέλος. Λίγο πριν το τέλος άρχισαν οι επιθέσεις στους 4 προπορευόμενους με τον Δρακάκη να αντέχει στην πίεση των αθλητών της SP Mark O\’ Brien και Πολυδωρόπουλου και με δυνατό σπρίντ να κερδίζει τον αγώνα.

Στο ενδιάμεσο σπρίντ νικητής ήταν ο Σταματάκης Σταυρός του ΤΑΛΩ ANEK LINES, o Τζωρτζάκης Πολυχρόνης τερμάτισε 7ος, ο Ροβάκης Δημήτρης 10ος, ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης 17ος, ο Σταματάκης Σταυρος27ος, και ο Βεργής Βασίλης 31ος.

Νωρίτερα είχε διοργανωθεί και αγώνας μίνι στον οποίο ο Λεβεντάκης Ιωσήφ του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES τερμάτισε 2ος.

Επόμενος αγώνας στις 17, 18 του μήνα το τοπικό πρωτάθλημα μινι, παμπαίδων, στο δρόμο και στην ορεινή ποδηλασία και στις 21 του μήνα η ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ από τον ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES στους αγίους Αποστόλους.

 

 Πηγή: talosteam.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook