Η αφρικανική ομορφιά είναι αυτή που κέρδισε στα Miss Universe στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τη Leila Lopes από την Ανγκόλα να είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Η 25χρονη καλλονή σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων και κατάγεται από την πόλη Μπενγκουέλα.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 89 εστεμμένες στην χώρα τους με τίτλο ομορφιάς. Η Λόπες ρωτήθηκε τι θα άλλαζε αν μπορούσε από την εμφάνισή της, αλλά εκείνη απάντησε ότι είναι ευχαριστημένη έτσι όπως είναι. "Θεωρώ τον εαυτό μου προικισμένο με εσωτερική ομορφιά," είπε απευθυνόμενη προς τους κριτές και το κοινό. "Εχω αποκτήσει πολλές υπέροχες αξίες από την οικογένειά μου και σκοπεύω να τις ακολουθήσω για το υπόλοιπο της ζωής

 
Πρώτη αναπληρωματική στέφθηκε η Μις Ουκρανία Olesia Stefanko, β’ αναπληρωματική η καλλονή από τη Βραζιλία, τέταρτη ήρθε η Μις Φιλιππίνες και πέμπτη η εκπρόσωπος της Κίνας.

 
Η δική μας Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Πάτρα, δεν κατάφερε δυστυχώς να μπει στη 16άδα, αν και έβγαινε στην πρώτη πεντάδα σύμφωνα με τα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η Ηλιάνα μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο, αλλά στάθηκε επάξια δίπλα σε όλες τις άλλες υποψήφιες και διασκέδασε πολύ αυτήν την όμορφη εμπειρία.
 
Δες φωτογραφίες:


H MIss Philippines


H Miss China


http://25.media.tumblr.com/tumblr_lrfxzcv9je1qze0jco1_500.jpg
H Miss Universe

H Miss Ουκρανία