Την επιτυχία στον αθλητισμό την είχε, τη δεξιοτεχνία στον χορό την απέκτησε στο «Dancing With the Stars 2», όπου από απλή πρωταθλήτρια έγινε και τηλεοπτικό πρόσωπο. Την επίδοση στη ζωγραφική είναι έτοιμη να μας την επιδείξει σε λίγες μέρες με την πρώτη προσωπική της έκθεση. Από τις πισίνες στη σκηνή και από εκεί στους καμβάδες, η Μαρία θέλει να αποδείξει ότι ξέρει να ελίσσεται με ένα δικό της μοναδικό τρόπο.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο Down Town:

Από πότε ζωγραφίζεις;
Από μικρή. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια άρχισα να ζωγραφίζω σε πίνακες έπειτα από ένα δώρο-πίνακα που μου έκανε η μητέρα μου. Αυτό ήταν μια αφορμή προκειμένου να ασχοληθώ περισσότερο με τη ζωγραφική.

\"Μαρία

Τι ύφος έχουν οι πίνακές σου; Ακολουθούν κάποιο γνωστό ρεύμα;
Όλα είναι σε στιλ καρτούν. Για παράδειγμα, παλιότερα είχαμε μια συζήτηση με τους φίλους μου για τον Νάνο και τις επτά Χιονάτες και αστειευόμασταν με αυτό. Πρόσφατα μου ήρθε στο μυαλό και το ζωγράφισα. Για κάποιους οι πίνακές μου μπορεί να μην έχουν ειρμό, ωστόσο για μένα είναι αυτά που σκέφτομαι. Κι όταν με ρωτάνε τι σημαίνει ο κάθε πίνακας, τους απαντάω πως δεν σημαίνει κάτι συγκεκριμένο, είναι απλά ο χαρακτήρας μου. Είναι παραμύθια μαζί με κάποια άγρια κόμικ. Όποιος με ξέρει θα καταλάβει αμέσως πως αυτός ο πίνακας είναι «Μαρία».

Αλήθεια, πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά το Dancing With the Stars;
Αυτό που μου χάρισε το Dancing είναι πως αυτή τη στιγμή μπορώ να κάνω μια έκθεση και να τη δει πολύς κόσμος, σε αντίθεση με πριν, που θα καλούσα μόνο τους φίλους μου. Κατά τα άλλα, ο τρόπος ζωής μου δεν άλλαξε καθόλου.

Θα ήθελες, όμως, να δουλέψεις στην τηλεόραση;
Δεν ξέρω. Αν με ρωτούσες και πριν από το Dancing, θα σου απαντούσα επίσης ότι δεν ξέρω. Η πρόταση αυτή ήρθε ξαφνικά για μένα και ήταν πολύ δελεαστική. Πέρασα υπέροχα και θα το έκανα ξανά. Αν λοιπόν μου γινόταν κάποια πρόταση αναπάντεχη, όπως ήταν αυτή του Dancing, και μου έδινε την ίδια χαρά, θα τη δεχόμουν. Αλλά, αν, π.χ., μου έλεγαν να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων, δεν θα το έκανα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook