Πυρετώδεις συσκέψεις διεξάγονται αυτή την ώρα στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή ενόψει της αυριανής τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου, της Αγκελα Μέρκελ και του Νικολά Σαρκοζί και με το φάντασμα της «συντεταγμένης χρεοκοπίας» να πλανάται πάνω από τη χώρα.

Οι συσκέψεις ξεκίνησαν με συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τη συμμετοχή του προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γ. Ζανιά. Εντός ολίγου αναμένεται να προσέλθουν στη σύσκεψη οι κ. Ράπανος και Ταμβακάκης.

Σημειώνεται ότι ενώ η συνάντηση βρισκόταν σε εξέλιξη το Μαξίμου δεν την επιβεβαίωνε επισήμως και παρέπεμπε σε επίσημη ανακοίνωση που θα εξέδιδε αργότερα, φουντώνοντας περισσότερο τις φήμες οι οποίες μεταξύ άλλων έκαναν λόγο για συμμετοχή και του συμβούλου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των κ. Παπανδρέου – Βενιζέλου με τον κ. Παπαδήμο τον οποίο ενημέρωσαν για την αυριανή τηλεδιάσκεψη.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο capital.gr, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Βενιζέλο να επικοινωνεί σήμερα το βράδυ (για δεύτερη φορά μέσα σε δυο ημέρες) με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Schaeuble (υπενθυμίζεται ότι είχαν επικοινωνία και χθες το βράδυ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook