Σήμερα, 13/9/2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων επισκέφθηκε με τον Δήμαρχο Κισάμου Μυλωνάκη Γεώργιο , τον Δ/ντή του ΟΑΔΥΚ, τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ & τον υπεύθυνο Υδροοικονομίας της Π.Ε Χανίων την Λιμνοδεξαμενή της Χρυσοσκαλίτισσας.

Διαπιστώθηκε ότι τα έργα άντλησης του νερού παροχετεύονται κανονικά στο δίκτυο για την άρδευση των θερμοκηπίων, εκτιμήθηκε ότι το νερό της Λιμνοδεξαμενής της Χρυσοσκαλίτισσας θα επαρκέσει μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ ανακοίνωσε ότι το νερό αυτό θα αρδεύει μόνο τα θερμοκήπια & όχι τους ελαιώνες.

Στην συνέχεια ο κ. Βουλγαράκης επισκέφθηκε τον χώρο 1 χιλ. δυτικά της Λιμνοδεξαμενής όπου θα γίνει η νέα γεώτρηση προκειμένου να συμπληρωθούν οι ποσότητες του νερού που θα χρησιμοποιηθούν για άρδευση της περιοχής.

Τέλος, μαζί με τον Δήμαρχο κο Μυλωνάκη συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής του Έλους όπου εξασφαλίστηκε η υπογραφή όλων των κατοίκων για τις απαλλοτριώσεις για την Λιμνοδεξαμενή του Έλους .
Ο κος Βουλγαράκης δεσμεύθηκε ότι, εάν εξασφαλιστεί η συλλογή όλων των υπογραφών των ιδιοκτησιών, θα εξασφαλίσει τις ανάλογες πιστώσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το προαναφερόμενο έργο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook