Τα εγκαίνια του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην Ευρώπη θα γίνουν σήμερα, παρουσία μάλιστα της Nicole Scherzinger των Pussycat Doll. Πρόκειται για το «Westfield Stratford City», που βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο και θα ανοίξει σήμερα τις πύλες του για να υποδεχθεί τους πελάτες του.

Αυτοί, θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους στα διάφορα καταστήματα που περιλαμβάνει στο εσωτερικό του, συνολικής έκτασης 177.000 τετραγωνικών μέτρων!

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, το τεράστιο εμπορικό κέντρο, αναμένεται να δημιουργήσει 18.000 θέσεις εργασίας ενώ η κατασκευή του αποτελεί μέρος των σχεδίων αναμόρφωσης της ευρύτερης περιοχής εν όψει μάλιστα και τον Ολυμπιακών Αγώνων του 2012. Αυτό δήλωσε και ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον: «Το “Westfield Stratford City”, είναι ένδειξη της μεταμόρφωσης του ανατολικού Λονδίνου.

 Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012». Άλλωστε, το εμπορικό κέντρο κατασκευάστηκε σε μικρή απόσταση από το «Ολυμπιακό Πάρκο» το οποίο θα περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και το ολυμπιακό χωριό όπου θα διαμένουν οι αθλητές.

\"\"

Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από τα συνολικά 300 καταστήματα του εμπορικού κέντρου. Ακόμη, το μεγάλο εμπορικό κέντρο «φιλοξενεί» 70 καφετέριες και εστιατόρια. Τέλος, η διασκέδαση των πελατών εξασφαλίζεται από τις 17 3-D αίθουσες κινηματογράφου καθώς και ένα καζίνο που θα ανοίξει το Δεκέμβριο και το οποίο επίσης θα είναι το μεγαλύτερο της Αγγλίας.

\"\"
Στο βάθος διακρίνεται μια από τις πλευρές του εμπορικού κέντρου.

\"\"

\"\"
Σε μικρή απόσταση από το εμπορικό κέντρο θα βρίσκεται το «Ολυμπιακό Πάρκο».

\"\"
Το πάρκινγκ του «Westfield Stratford City» θα διαθέτει 5.000 θέσεις!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook