Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα θα απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι η ΠΑΕ ΟΦΗ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ».

Η αυστηροποιήση των ποινών σε ότι έχει να κάνει με κρούσματα βίας στα γήπεδα είναι πλέον πολύ σκληρή και ο νέος πειθαρχικός κώδικας δεν αφήνει περιθώρια για παραβατική συμπεριφορά των φιλάθλων.

Στο ματς με τον Ατρόμητο ο Κωνσταντινέας έγραψε στο φύλλο αγώνος την χρήση καπνογόνων που έγιναν από τους φιλάθλους του ΟΦΗ αλλά και το πέταμα μιας κορδέλας μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την συμπεριφορά των φιλάθλων της αλλά στην κρητική ομάδα ευελπιστούν ότι αν υπάρξει πρόστιμο θα είναι σε λογικά επίπεδα καθώς είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί ο ΟΦΗ μετά την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα να απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Η απολογία της κρητικής ομάδας όπως και των υπολοίπων ομάδων που κλήθηκαν σε απολογία θα γίνει την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία για την 1η και την 2η αγωνιστική :

1η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα– ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

2η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Πανιώνιος.
Γ) ΠΑΕ Αρης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook