Ο Χρήστος Μπούρμπος είναι ένας από τους άτυχους των αγώνων των πλέϊ οφ καθώς ο έμπειρος δεξιός μπάκ του ΟΦΗ δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας λόγω του ότι έχει πάθει κάταγμα κόπωσης.

Ο Μπούρμπος μιλώντας στο επίσημο σαϊτ της ομάδας τόνισε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και πως στις αρχές του Οκτώβρη θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων : «Είμαι πολύ καλύτερα. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να απέχω από τις προπονήσεις έως το τέλος του μήνα. Πρέπει να ομολογήσω ότι σήμερα μετά την αποχή από το προπονητικό πρόγραμμα, νοιώθω πολύ καλύτερα. Οι ενοχλήσεις δεν έχουν εξαφανισθεί, όμως έχει μειωθεί αισθητά η ένταση τους. Ακολουθώ και πρόγραμμα θεραπείας και είμαι αισιόδοξος. Με τους γιατρούς έχουμε πει πως μόλις εξαφανισθούν οι ενοχλήσεις θα ξεκινήσω προπονήσεις . Γνωρίζω καλύτερα από το καθένα ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Γνωρίζω ότι χρειάζεται υπομονή. Όμως δεν το κρύβω ότι ανυπομονώ να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου και της ομάδας μας» δήλωσε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Πέρα από τον Μπούρμπο στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης δεν πήραν μέρος οι Παπουλής, Πίτσος (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και ο Μονιάκης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση.

Στην απογευματινή προπόνηση έγινε οικογενειακό δίτερμα με τους Ζόρντι Λόπεζ και Μάντζιο να σκοράρουν . Όσο για τον Χόρχε Λόπεθ από την Τρίτη το βράδυ βρίσκεται στο Ηράκλειο και από την Τετάρτη θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του ΟΦΗ και αν κριθεί σκόπιμο θα πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο Χανιά στο «Γεντί Κουλέ» που θα γίνει στις 6 το απόγευμα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έβγαλε αποστολή για το ματς απλά έχει καλέσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στις 4.30 στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook