Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τις ελλείψεις στα σχολεία

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κατηγορεί την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

H κατάσταση στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ηράκλειο είναι απελπιστική για τους, γονείς λόγω της πρόσθετης οικονομικής επιβάρυνσής των αλλά και των μαθητών λόγω της έλλειψης βιβλίων!! Στιγματίζει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης του μνημονίου, να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της προς την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως είναι η προμήθεια των βιβλίων στους μαθητές.

Για πρώτη φορά μετά την κατοχή το 1944, οι μαθητές δεν παραλαμβάνουν τα βιβλία τους με την έναρξη της χρονιάς!!!.

Στις αίθουσες διδασκαλίας δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι αναγκαίοι εκπαιδευτικοί, και τα σχολικά εργαστήρια στερούνται υλικών, για να ξεκινήσουν τα πειράματα, τα οποία κάνουν οι μαθητές. Μήπως η κατάσταση αυτή θα είναι μόνιμη πλέον στα πλαίσια των περικοπών των δαπανών για τη δημόσια παιδεία ;

Μέχρι πότε ο Έλληνας πολίτης, η ελληνική οικογένεια, η ελληνική νεολαία θα υφίστανται την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση που επιφέρει η καταστροφική πολιτική του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ; Είναι πλέον προφανής η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ του λαϊκού αισθήματος και της κυβέρνησης!!

Η κυβέρνηση ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ πλέον της λαϊκής ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ να συνεχίσει να κυβερνά!! Η λύση είναι μία : ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ!!! Για να αποφασίσει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ!!!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook