Ε ναι, λοιπόν, το σήριαλ για το ποιός θα αναλάβει τη σκυτάλη της παρουσίασης στην καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία και μάλιστα με... happy end !

Οι Αντεννικοί κατάφεραν επιτέλους τον Χρήστο Φερεντίνο να τους πει το μεγάλο και οριστικό "ναι" και να είναι όντως ο παρουσιαστής εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα δώσουν σάρκα και οστά στο νέο και πολυσυζητημένο πρωινό, που αποφάσισαν φέτος να δημιουργήσουν οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, στήνοντας ουσιαστικά εξ ΄αρχής την πρωινή τους ζώνη και τολμώντας να αλλάξουν τηλεοπτικές συνήθειες ετών, ή μάλλον... δεκαετιών, όπως ήταν το "Καλημέρα Ελλάδα"!

Ο γνωστός παρουσιαστής θα είναι εκείνος που θα έχει το γενικό πρόσταγμα από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, άσχετα με το γεγονός, ότι θα τον πλαισιώσουν δύο νέες παρουσίες, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία νεανική παρέα που θα επιχειρεί να μας φτιάχνει το κέφι κάθε πρωί!

Αρχικά ακούστηκε ότι δίπλα στον Χρήστο θα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του "T-Life", η σύνθεση του πρωινού κλείδωσε και είναι άλλη...

Από τη μία μεριά θα είναι όντως η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ από την άλλη θα βλέπουμε την Νάντια Μπουλέ! Φερεντίνος, Χρηστίδου και Μπουλέ είναι η σύνθεση του νέου πρωινού του ΑΝΤ1, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδες, το αργότερο αρχές της επόμενης, θα γίνει κι αυτό.

Μόλις δε τακτοποιηθεί και τυπικά το θέμα της παρουσίασης της εκπομπής, οι άνθρωποι του καναλιού θα αρχίσουν να τρέχουν, προκειμένου να δημιουργήσουν και να στήσουν όλη την υπόλοιπη μορφή της. Βλέπετε, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, μιας και το κανάλι θέλει η... fresh του ζώνη, να βγει στον αέρα στα μέσα του Οκτώβρη.