Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε για σήμερα Τετάρτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 με 34 βαθμούς στην πόλη και στα νότια και στους 28 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέχρι μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό, με εξασθένηση το βράδυ.

Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.