Σαφείς αιχμές κατά του προέδρου του ΟΦΗ , του Νίκου Αναστόπουλου και της διοίκησης άφησε ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Μιλώντας στο «www.onsports.gr» ο πρώην παίκτης της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να καταθέσει προσφυγή επισημαίνοντας ότι «Δεν ήθελα να κάνω προσφυγή, αλλά δεν μου αρέσει η κοροϊδία».

Ο Κατσικογιάννης ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε στο 1,5 χρόνο που έμεινε στην ομάδα ενώ ευχήθηκε ο ΟΦΗ να έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα .

«Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΟΦΗ. Τους αγάπησα αυτούς όσο και την ομάδα. Συνάμα θέλω να εκφράσω την πικρία μου για τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον προπονητή, για το λόγο ότι εγώ έδωσα και την ψυχή μου για την ομάδα και εκείνοι μου συμπεριφέρθηκαν αχάριστα», τόνισε αρχικά ο Κατσικογιάννης και πρόσθεσε:

«Δεν ήθελα να κάνω προσφυγή, αλλά δεν μου αρέσει η κοροϊδία. Μίλησα με τον κύριο Μαχλά πριν από έναν μήνα και μου είπε ότι θα μου βάλει κάποια χρήματα στο λογαριασμό, καθώς του εξήγησα πως τα έχω ανάγκη. Μετά έμαθα ότι έβαλε κάποια λεφτά στους παίκτες, εκτός από εμένα. Τα χρήματα που διεκδικώ είναι επτά μισθοί, πριμ ανόδου, και συμμετοχές συμβολαίου. Θα ήθελα να πω πως αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και δεν είναι μόνο προς το πρόσωπό μου, αλλά προς σε άλλους παίκτες, όπως ο Ρούσεφ που το παιδί έδωσε και τη ψυχή του στην ομάδα, βγήκε πρώτος σκόρερ στα play off και τώρα προπονείται μόνος του».

Και ο 23χρονος μέσος κατέληξε: «Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή πορεία, να πάει καλά. Δεν έχω τίποτα με τους φιλάθλους του ΟΦΗ, τους οποίους έχω μέσα στην καρδιά μου, αλλά έπρεπε να διασφαλίσω τα συμφέροντά μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook