Σπουδαία νίκη πήρε ο Αετός Ανωγείων που νίκησε με 3 -1 τις Ασίτες και πανηγύρισε ένα μεγάλο τρίποντο που του δίνει μεγάλες ελπίδες για την παραμονή.

Το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο, μετά το 70’ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, ότι οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Οι Ασίτες προηγήθηκαν στο 13’ με τον Σταυρακάκη. Στο 71’ ο Αετός έφτασε στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουρτζάκη. Στο 87’ ο Σούρσος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και στο 91’ ο Βλαστός έφερε το ματς τούμπα κάνοντας το 2-1. Στο 93’ ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος για το καμάρι του Ψηλορείτη, όταν ο Σούρσος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1

 Αετός Ανωγείων: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Γεωργαλής, Κλωνάρης, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος (62’ Καπιζιώνης), Σπαχής (65’ Παναγόπουλος, Σφακιανάκης, Χριστοφής, Σούρσος, Βλαστός

Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης (88’ Κ. Ρουμπάκης), Μανιαδάκης, Δασκαλάκης (65’ Σουλτάτος), Δεληστεφανής, Τσερεβελάκης (46’ Ιατράκης), Μ. Ρουμπάκης, Χούτρης, Οικονομάκης, Σταυρακάκης, Περογαμβράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook