Οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν φύγει από την ομάδα και έχουν καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν το κύριο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Νίκος Μαχλάς στην τοποθέτηση του που έγινε μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου των δύο προπονητών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν αναφέρθηκε σε ονόματα αλλά προφανώς φωτογράφισε τον Γ. Κατσικογιάννη και τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη σε Μ.Μ.Ε της Αθήνας και του Ηρακλείου αφήνοντας αιχμές για την συμπεριφορά προς το πρόσωπο του από τον Νίκο Μαχλά , το Νίκο Αναστόπουλο και την διοίκηση της ομάδας.

Ο Ν. Μαχλάς στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε : «Επειδή το τελευταίο διάστημα με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα θέλω να τοποθετηθώ σε κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές . Στόχος και σκοπός της ομάδας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και μια καλή ομάδα. Έχουμε βάλει ένα τριετές πλάνο για την εξυγίανση της ομάδας και δίνουμε μεγάλο αγώνα για να το υλοποιήσουμε. Πολύ γρήγορα θα δείτε ότι τα θέματα των προσφυγών θα ανήκουν στο παρελθόν».

Μπαίνοντας στο «ζουμί» της υπόθεσης στη συνέχεια με τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών που έκαναν προσφυγή κατά της ομάδας τόνισε : «Δεν δέχομαι τέτοια κριτική από παιδιά που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και την έχουν τιμήσει. Προσωπικά ποτέ δεν έθιξα κανέναν και δεν θέλω να το κάνουν ούτε αυτοί. Θέλω να σταματήσει αυτή η αρνητική ενέργεια ότι ο ΟΦΗ χρωστάει παντού και αυτό το ζητάω και από εσάς τους δημοσιογράφους. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα είναι λυμένα όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές. Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο προσφυγές αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά της διοίκησης και αυτή θα πρέπει να βγει προς τα έξω. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα ποδοσφαιριστή όμως να ξέρεται ότι τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Όμως δεν λύνονται όλα τα προβλήματα τόσο γρήγορα. Αν χρωστάμε χρήματα σε ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα πρέπει να τα δώσουμε αλλά δεν δέχομαι από κανένα να με θίγει ούτε εμένα σε προσωπικό επίπεδο, ούτε τον προπονητή , ούτε την ομάδα. . Δεν αφήσω κανένα να ισοπεδώσει τον ΟΦΗ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook