Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο προκρίθηκε η ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο» στην β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας άνετα με το επιβλητικό 85-32 της Νήαρ Ήστ στο Κλειστό της Καισαριανής.

Το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Νήαρ Ήστ και οι θεατές που δεν το παρακολούθησαν έχασαν καθώς το «Ηράκλειο» κόντρα σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής έκανε κυριολεκτικά «πάρτι» και απέδειξε ότι διαθέτει ένα σύνολο που μπορεί να ξεχωρίσει τη νέα σεζόν στην κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Το παιχνίδι δεν αντέχει καν σε κριτική αφού οι παίκτες του Β. Ράλλη έδειξαν από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο την ανωτερότητα τους παίρνοντας στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου διαφορά 21 πόντων.

Κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ για το «Ηράκλειο» ήταν ο Καραλής με 20 πόντους και δύο τρίποντα ενώ τον ακολούθησε ο Γ. Αρναουτάκης που σημείωσε 14 πόντους με ένα τρίποντο.

Τα δεκάλεπτα: 6-27, 13-50, 26-62, 32-85.

Νήαρ Ήστ (Τ. Καρνέσης): Καζιάνης 4, Κούλης Κ. 2, Καλαλής 1, Γριπάρης 4 (1), Καφετζόγλου 6, Πασσάς 6 (1), Κούλης Χ. 9.

«Ηράκλειο» (Β. Ράλλης): Αρναουτάκης Μ. 5, Κωτούλας 6 (2), Στεφανάκης 9 (3), Ξενάκης 7, Αρναουτάκης Γ. 14 (1), Καραλής 20 (2), Παπαδόπουλος 12, Αγαπητός 2, Πετράκης 10 (2).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook