O Νίκος Καραγεωργίου στα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του Εργοτέλη μας έχει συνηθίσει σε χρήση dvd για την ανάλυση του επόμενου αντιπάλου της ομάδας του αλλά από φέτος η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείτε και για την ανάλυση του αγώνα που έχει περάσει. 
Αυτό έγινε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης όπου ο προπονητής του Εργοτέλη μαζί με τους ποδοσφαιριστές του είδαν και ανέλυσαν μέσω dvd το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και στάθηκαν στα αδύνατα σημεία τα οποία θα πρέπει να διορθώσουν για να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ σε ένα ματς όπου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας της «Ένωσης». 
Η προετοιμασία για αυτό το ματς συνεχίστηκε την Τετάρτη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Η πρωινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών ενώ το απόγευμα υπήρχε τακτική και ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο. 
Τόσο ο Αθανσίου όσο και ο Ολίσε ακολούθησαν και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα και αν για τον πρώτο δεν τίθεται θέμα να λείψει από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ η συμμετοχή του δεύτερου στον αγώνα της Κυριακής θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. 
Για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook