Για πρώτη φορά η Άννα Βίσση μίλησε τόσο πολύ για τον Νίκο Καρβέλα, τον λόγο που χώρισαν, αλλά και για το πόσο πολύ την πόνεσε αυτό το τέλος του γάμου της με τον πρώην σύζυγό της. Αποκαλυπτική όσο ποτέ η απόλυτη σταρ άνοιξε την καρδιά της στο SIGMA της Κύπρου, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους!

"Έπιασα πάτω και στα ερωτικά μου. Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήταν ο μεγαλύτερος μου πάτος. Έχω πονέσει σε πολλούς χωρισμούς. Ένα από τα χαρακτηριστικά μου με τον Νίκο ήταν, πως θα θυσίαζα τα περισσότερα πράγματα για εκείνον. Το έχω ζήσει να το κάνει και ο Νίκος για μένα. Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος ακραίος και καθόταν πάντα κάτω από την ομπρέλα μιας γυναίκας... Μου άρεσε, τον πίστευα και τον αγαπούσα... Αρκετές φορές διαφωνούσαμε όμως το συζυτούσαμε. Μεταξύ μας αργότερα είπαμε ορισμένες αλήθειες...'' αποκάλυψε η Άννα Βίσση, όπως διαβάσαμε στο ShowTime-cy και συνέχισε:

''Έφερε αρκετούς πόνους αυτός ο χωρισμός. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή ίσως και να μην μιλούσαμε και ποτέ. Έγινε και αυτό... Δεν βλεπόμασταν καθόλου... Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήρθε επειδή έκλεισε ο κύκλος της κοινής ζωής μας. Και στους δύο μας έκλεισε ταυτόχρονα ο κύκλος του έρωτά μας. Τελείωσε η ερωτική μας χημεία. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, ο χωρισμός μας ήταν αναγκαίος και απαραίτητος. Ο τρόπος που χωρίσαμε, ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα."