Η επιτυχημένη μαγείρισσα, που θεωρείται πηγή υψηλών νούμερων τηλεθέασης για την εκπομπή με την οποία συνεργάζεται, αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες οριστικά για το τηλεοπτικό της βήμα χωρίς όμως η ίδια να το έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πριν λίγες μέρες οι άνθρωποι του Mega τη θεωρούσαν σίγουρη και για το \”Πρωινό Mou\” ενώ της είχαν κάνει πρόταση ακόμα και για το \”Just the Two of Us\”!

«Είναι τετελεσμένο. Η Αργυρώ θα συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1 και την καινούργια, διευρυμένη, νέου τύπου για τα ελληνικά δεδομένα μέχρι τώρα, πρωινή εκπομπή που αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές του Οκτωβρίου» λέει στο PEOPLE άνθρωπος από το επαγγελματικό της περιβάλλον. «Η ίδια δεν θέλησε να θίξει το θέμα ποτέ ούτε με έμμεσο τρόπο μέχρι τώρα και δεν το έκανε ούτε στις αποκλειστικές δηλώσεις που έδωσε στην Πρωινή Μελέτη. Δεν άφησε ούτε ένα υπονοούμενο. Άλλωστε, δεν της αρέσει να συζητάει τις προθέσεις της και τις προτάσεις που της γίνονται».

Παράλληλα, συζητιέται με κάθε λεπτομέρεια αυτές τις ημέρες ο τρόπος ένταξής της στο πρωινό: πόσο τηλεοπτικό χρόνο θα διαρκούν οι εμφανίσεις της και ποιες προτάσεις-εκπλήξεις ετοιμάζει να κάνει φέτος στους τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook