Την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη, όπου ένας πατέρας αντιμετωπίζει ένα κατηγορητήριο από 400 σημεία με άξονα την σεξουαλική κατάχρησή του απέναντι και στις δύο κόρες του, ένα 24ωρο αφότου αποκαλύφθηκε μία ακόμη υπόθεση αιμομιξίας σε μία γερμανική οικογένεια, που διήρκεσε τρεις δεκαετίες.

Στη νέα ποινική υπόθεση, μια κοπέλα σήμερα 24 ετών γέννησε δύο παιδιά από τον πατέρα της. Κακοποιείτο σεξουαλικά από αυτόν μόλις έγινε 18 ετών. Η νεότερη αδελφή της άρχισε να κακοποιείται σεξουαλικά από τον πατέρα της από τα 16, αναφέρει η τοπική εισαγγελία. Κατηγορούμενος είναι ένας 46χρονος από το Γκούντσμπεργκ με 200 σημεία κατηγορίας για κάθε κόρη του, που λογικά θα έπρεπε να είναι ο προστάτης τους.

Στο μεταξύ, διαρρέουν πληροφορίες αναφορικά με τον 69χρονο, που είχε συλληφθεί πριν ένα εξάμηνο με την κατηγορία ότι επί 34 έτη κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του με αποτέλεσμα να γεννηθούν τρία παιδιά με προβλήματα λόγω της αιμομιξίας. Όμως τώρα προκύπτει από τα συγκεντρωμένα στοιχεία ότι ένας θείος της 46χρονης σήμερα γυναίκας ανέθρεψε ένα τέταρτο παιδί της αιμομικτικής σχέσης.

Ο 69χρονος, που κατηγορείται για 500 βιασμούς, δηλώνει ότι «η κόρη του συναινούσε». Μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει ψυχιατρική εξέταση για την κόρη του, την οποία χαρακτηρίζει «κατωτέρας ευφυΐας».

Ημερομηνία για τη δεύτερη δίκη για αιμομιξία προς το παρόν δεν έχει προσδιοριστεί. Τα επίδικα γεγονότα συνέβησαν στην πόλη Βίλμερσμπαχ, στη νότια Γερμανία. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε μόλις ένας γιατρός κλήθηκε να εξετάσει έναν γιό της αιμομικτικής σχέσης κι αφού, για δεκαετίες, «οι γείτονες δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook