Αίθριος και ζεστός προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο και τη Μακεδονία και πιθανόν τοπικές μπόρες στα ορεινά των ίδιων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 4 και στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μπόρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικής μπόρας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στο Ιόνιο πρόσκαιρα βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook