To GiveEmThis είναι μια εφαρμογή που αναλύει τις ενημερώσεις των φίλων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προτείνει σχετικές ιδέες για δώρα.

Το Facebook, το κοινωνικό δίκτυο των 750 εκατομμυρίων μελών , κάνει την επικοινωνία με τα μελή της οικογενείας, τους φίλους και τους γνωστούς εύκολη. Περισσότεροι φίλοι σημαίνει ότι πρέπει να θυμάσαι περισσότερα γενέθλια και επετείους. Και για τους περισσότερους από εμάς σημαίνει και ισόποσα δώρα που πρέπει να αγοράσεις.

Εδώ λοιπόν έρχεται το GiveEmThis, ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο που παρέχει βοήθεια στην εύρεση δώρων, από την Imply Labs. Υπόσχεται να σε βοηθήσει να βρεις ιδέες για δώρα που όντως θα άρεσαν στους φίλους σου στο Facebook!

Γράψου στο Facebook. Διάλεξε ένα φίλο. Γράψε το φύλο και την ηλικία του φίλου σου (η πληροφορία θα περαστεί αυτόματα αν είναι στο προφίλ του φίλου σου) και βαλε το username του άτομου στο Twitter (αν έχει). Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το GiveEmThis θα σου δώσει μια σειρά από ιδέες για δώρα – όλα προς το παρόν από την Amazon – κομμένα και ραμμένα στα ενδιαφέροντα του φίλου σου.

Όπως αναφέρει το gugoo.ge, η μηχανή πρόβλεψης GiveEmThis, με την τεχνολογία πρόβλεψης της Imply Labs’, λαμβάνει υπόψη της τα δημογραφικά δεδομένα του χρηστή του Facebook, καθώς και την συμπεριφορά του και τις μανιέρες του σε αυτό.

Οι εκδηλώσεις, οι ενημερώσεις κατάστασης, οι σύνδεσμοι και τα «like», όλα περνάνε μέσα από τις αλγοριθμικές εξισώσεις τις Imply Labs’. Τα δεδομένα του Twitter υπολογίζονται, αν και σε μικρότερο βαθμό, και επεξεργάζεται η απλή γλωσσά έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το περιεχόμενο των οι ενημερώσεων κατάστασης.

Όλα αυτά που επιλέγει η Imply Labs από ένα άτομο μέσω των κοινωνικών του δεδομένων, βρίσκουν το δρόμο τους στα προφίλ του κάθε χρηστή. Αυτά τα προφίλ ενσωματώνονται στους καταλόγους της Amazon για να βρεθούν τα κατάλληλα προϊόντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook