«Με έκπληξη και απορία διαπιστώσαμε, ότι ανάμεσα στους φορείς, που τίθενται υπό καθεστώς εφεδρείας από την Κυβέρνηση, είναι και ο «Σύλλογος Αγάπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συνεχίζει \”η συγκεκριμένη απόφαση πρέπει να επανεξεταστεί καθώς ο «Σύλλογος Αγάπη» αποτελεί ιδιωτικό σωματείο και οι εργαζόμενοι του δεν πληρώνονται από το δημόσιο.

Πως είναι δυνατόν να τίθεται σε εφεδρεία ένας ιδιωτικός σύλλογος;

Προφανώς υπάρχει λάθος. Αδικαιολόγητο λάθος και καλούμε την Κυβέρνηση άμεσα να επανεξετάσει την σχετική απόφαση της, αιτιολογώντας επαρκώς το λάθος της που αναστάτωσε τους Ρεθεμνιώτες.

Με την ευκαιρία εκφράζουμε για ακόμα μία φορά τη στήριξη μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας στα μέλη του «Συλλόγου Αγάπη», το έργο των οποίων δεν μπορεί και δεν θα τεθεί ποτέ σε οποιασδήποτε έννοιας «εφεδρεία».

Το ενδεχόμενο κάποιας ισχνής κρατικής χρηματοδότησης δεν ήταν ποτέ ο λόγος που λειτούργησε ο σύλλογος αυτός, ο οποίος ιδρύθηκε, υπάρχει και θα υπάρχει λόγω της ουσιαστικής συμπαράστασης της Ρεθεμνιώτικης Κοινωνίας στα άτομα με αναπηρία και στους συμπολίτες μας που χρειάζονται τη στήριξη μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook