Θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα τηλεοπτικά πρόσωπα στη Βρετανία και πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές πρόγραμμα «The Only way Is Esex». H Chloe Sims απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνιση της στα τηλεοπτικά βραβεία TV Quick Awards.

Η πρωταγωνίστρια του reality που χαρακτηρίστηκε από την Daily Mail ως η βρετανική απάντηση στο αμερικανικό Jersey Shore και παρακολουθεί τις ζωές νέων ανθρώπων και τα περίπλοκα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, πρόσφατα αποκάλυψε μια ευαίσθητη πλευρά της μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη νευρική ανορεξία.
\"\"
«Το βάρος μου με απασχολούσε στη διάρκεια όλης σχεδόν της ενήλικης ζωής μου, είχα πρόβλημα διατροφικής διαταραχής, έχανα κιλά και συχνά κινδύνευε η υγεία μου» είπε το 29χρονο πρώην μοντέλο και tv celebrity.

Περιέγραψε συμπτώματα που έχουν όλα τα νεαρά κορίτσια που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα,ανέφερε ότι έχανε τα μαλλιά της και της σταματούσε η περίοδος. Επίσης, ενώ ήταν αδύνατη και δεν υπήρχε κανένας λόγος να στερείται το φαγητό και να βλάπτει τον εαυτό της, εκείνη είχε την ιδέα ότι έπρεπε να χάσει κι άλλο βάρος.

«Τρεφόμουν μόνο με φρούτα και γιαούρτι, όταν έτρωγα έκανα εμετό, μέχρι που κατέρρευσα όταν έκανα γυμναστική γιατί δεν είχα δυνάμεις» πρόσθεσε.

Μόλις πριν 5 χρόνια κατάφερε να απαλλαγεί από την ανορεξία διαπιστώνοντας ότι είχε φτάσει σε οριακό σημείο και ότι έθετε σε κίνδυνο ακόμα και την καριέρα της.

Στη λαμπερή βραδιά πάντως η Chloe Sims εμφανίστηκε δυνατή και υγιής και εξομολογήθηκε ότι νιώθει πολύ πιο όμορφη και καλύτερα με τον εαυτό της και προσπαθεί να απωθήσει τη φοβία της ότι το πρόβλημα των διατροφικών διαταραχών θα της χτυπήσει ξανά την πόρτα.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook