Η κόντρα των αδερφών Βατσινά με την ΠΑΕ ΟΦΗ καλά κρατεί καθώς σήμερα παίχτηκε ακόμη ένα σίριαλ στην πολύκροτη αυτή διαμάχη των δύο πλευρών με την κίνηση του νομικού εκπροσώπου των αδερφών Βατσινά να στείλουν επιστολή στη Σούπερ Λίγκα.

Τι ζητάνε με αυτή την επιστολή; Να μην καταβληθεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ η επόμενη δόση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα , ζητώντας ουσιαστικά την κατάσχεση των χρημάτων από τα τηλεοπτικά διεκδικώντας με αυτό τον τρόπο την συνολική και άμεση εξόφληση του ποσού των 750.000 ευρώ που τους οφείλεται από την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Η κίνηση αυτή ήταν εδώ και καιρό γνωστή ότι θα γίνει από την πλευρά Βατσινά και μάλιστα είχε προαγγελθεί από τον νομικό εκπρόσωπο των αδερφών Βατσινά κ. Μιχάλη Πρεβελιανάκη. Στον ΟΦΗ δεν έπεσαν από τα σύννεφα καθώς γνώριζαν τι θα γίνει και ετοιμάζουν την δική τους απάντηση με αίτηση ανακοπής προκειμένου να μπορέσουν να εισπράξουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά μέχρι να γίνει η δίκη για το συγκεκριμένο θέμα που έχει οριστεί για τις αρχές Νοεμβρίου.

Το συγκεκριμένο ζήτημα όπως και άλλα σημαντικά θέματα οικονομικής φύσεως θα απασχολήσουν το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Αναβολή στην εκδίκαση από την Πειθαρχική

Από την άλλη υπήρχε και ένα ευχάριστο κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρες για τον ΟΦΗ καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα ανέβαλε για άγνωστη ημερομηνία τις εκδικάσεις όλων των ομάδων που είχαν κληθεί σε απολογία για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος για παραβατική συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Η αναβολή αυτή ανακούφισε και τους ανθρώπους του ΟΦΗ καθώς φαίνεται ότι ο νέος πολύ αυστηρός Πειθαρχικός Κώδικας έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκα και είναι πολύ πιθανόν αρκετά σημεία του να επανεξεταστούν πριν βγουν οι τελικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook