Οι «σπίθες Χανίων, Κισσάμου και Σφακίων» του κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-Κ.Α.Π. οργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις, υπό το γενικό τίτλο «Νέα Αντίσταση, Τώρα!», που θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2011.

Στις εκδηλώσεις αυτές, στα Χανιά, τόπος καταγωγής του, θα συμμετέχει ο Ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα», αγωνιστής της πατρίδας και της δημοκρατίας Μίκης Θεοδωράκης.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με μεγάλη πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο της ανατολικής τάφρου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης ενώ θα μιλήσουν, ακόμη: Ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κ.Α.Π. κ. Γεώργιος Κασιμάτης και ο δικηγόρος και εκπρόσωπος του Κ.Α.Π. Χανίων κ. Νίκος Χατζημιχελάκης.

• Το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2011, στις 11:00 η ώρα, μπαίνοντας στο νομό Χανίων από το νομό Ρεθύμνου, στον Ιστορικό Αποκόρωνα, τόπο μεγάλων εθνικών αγώνων και θυσιών, τόπο ανδρείας, ρίζα των λευκών Ορέων και μήτρα του ριζίτικου τραγουδιού, (παραδοσιακό κέντρο «Ιπποκορώνιον», Νίππος Αποκορώνου) κρητικοί δημοκράτες και πατριώτες υποδέχονται (με ριζίτικο, χορό και κρητικά δώρα) τον Μίκη Θεοδωράκη και Ο ΜΙΚΗΣ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ιδρύει τις οργανώσεις Αποκορώνου και Ρεθύμνου του κινήματος ανεξάρτητων πολιτών-ΚΑΠ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook