Ένα σημαντικό πρόβλημα πέρα από αυτό του Ολίσε παρουσιάστηκε στον Εργοτέλη εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί του ΠΑΟΚ Σέρχιο Λεάλ έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση την Πέμπτη για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ακόμη όμως και τα αποτελέσματα της μαγνητικής να είναι ενθαρρυντικά θεωρείτε δύσκολο η αν θέλετε μεγάλο ρίσκο για τον Καραγεωργίου να ρίξει στη μάχη με την ΑΕΚ τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή καθώς μπορεί να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά. 
Ο Ολίσε που έχει τράβηγμα στον δικέφαλο που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ. 
Σε αντίθεση με τον Λεάλ και τον Ολίσε ο Γρηγόρης Αθανασίου που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο γόνατο τις δύο προηγούμενες ημέρες επέστρεψε την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Ν. Καραγεωργίου για το ματς στο ΟΑΚΑ. 
Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα κορυφωθεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα στην οποία ο τεχνικός της κρητικής ομάδας δεν αποκλείεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το παιχνίδι της Κυριακής σχετικά με τις σκέψεις που έχει για την αρχική ενδεκάδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook